Reacapatarea sanatatii dintilor este pe termen indelungat tocmai datorita aparaturii si instrumentarului de ultima generatie folosit, dar si a materialelor de cea mai buna calitate existente la ora actuala pe piata.

Dotarile de top pe care le detinem ne ajuta sa le oferim pacientilor servicii complete. Personalul este instruit special pentru a veni in ajutorul pacientilor indiferent de teama cu care acestia vin la stomatolog. Scopul nostru este acela de a multumi orice pacient care ne trece pragul, de aceea ne caracterizeaza seriozitatea si profesionalismul, dincolo de calitate.

De ce folosim doar materiale de calitate?

Piata materialelor stomatologice este plina de produse de la cele mai ieftine, pana la cele mai scumpe. Evident ca utilizarea de materiale ieftine presupune lucrari dentare de o calitate proasta, cu o durata de viata foarte scurta, pacientul fiind nevoit sa ajunga sa isi schimbe lucrarile mult mai des decat in cazul lucrarilor de calitate superioara. In timp se va ajunge practic la acelasi pret ca si in cazul unei lucrari de calitate, insa sanatatea dentara a pacientului va avea mai mult de suferit. De exemplu in cazul obturatiilor, cunoscute popular sub denumirea de plombe, contractia compozitului de proasta calitate este mult mai mare si se produce intr-un timp destul de scurt avand ca rezultat final pierderea plombei. Asadar, pacientii nu trebuie sa se orienteze in functie de pret deoarece sanatatea dentara isi pune amprenta asupra calitatii vietii.

Aparate folosite in cabinetul nostru stomatologic

Aparatul Piezosurgery

Piezosurgery este o tehnica relativ noua folosita in situatiile chirurgicale dentare care necesita indepartarea tesutului osos, cum ar fi eliminarea unui dinte, chirurgie parodontala, sinus lift sau implanturi dentare. Folosind microvibratii ultrasonice de joasa tensiune, aparatul Piezosurgery este mult mai sigur, mai putin traumatic, produce sangerari in cantitati mici sau chiar deloc si accelereaza timpul de vindecare pentru pacient. Principalul avantaj al aparatului Piezosurgery este capacitatea sa de a elimina structurile mineralizate dure, fara a leza tesutul moale.

Stomatologii nostri folosesc cu succes aceasta tehnica moderna in chirurgia dentara, iar pacientii ne-au oferit un feedback excelent!

Cas-Kit Hiossen

CAS (Crestal Approach Sinus) Kit s-a dovedit a fi cea mai putin invaziva metoda de efectuare a interventiei chirurgicale de sinus lift. Frezele CAS Kit-ului au fost special concepute cu stoppere pentru a nu patrunde adanc incat sa lezeze membrana sinuzala. Diferenta fata de frezele obisnuite este data de geometria lor, care impinge osul faramitat spre varful activ al frezei, si de aceea, in momentul in care se perforeaza planseul sinuzal, membrana nu va fi lezata de varful frezei de osteotomie.

Unituri dentare

Avem in vedere confortul si siguranta pacientilor, motiv pentru care am dotat cabinetele noastre cu unituri dentare Athos, de ultima generatie. Toate uniturile dentare folosite de Glamour Dental Clinic sunt dotate cu 8 jeturi concentrice de racire aer/apa, permit reglarea temperaturii aerului si a apei, pentru protectia vitalitatii dintilor si pentru a evita disconfortul termic al pacientului.