Prima vizita la stomatolog trebuie sa aiba loc cat mai devreme pentru a le oferi copiilor ocazia sa se familiarizeze cu cabinetul stomatologic si sa se imprieteneasca cu medicul stomatolog. Aceasta intalnire este benefica pentru a-si invinge teama si a capata incredere. Un spatiu necunoscut copilului ii poate inspira neincredere si teama.

O idee buna este sa faceti o vizita la dentist alaturi de copil, inainte de programarea efectiva, pentru a permite copilului sa se familiarizeze cu persoanele din cabinetul stomatologic.

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, medicii nostri stiu cum sa capteze interesul copiilor, sa le ofere cat mai multe informatii pe intelesul lor si sa le explice cat mai in detaliu cum poate fi efectuat un periaj corect, cat si consecintele neefectuarii periajului.

Ne dedicam zilnic pacientilor si participam la toate evenimentele de profil pentru a tine pasul cu tot ceea ce apare nou in domeniu. Dincolo de experienta, corectitudinea executarii tratamentelor este cea care ne recomanda. Punctualitatea este un alt lucru care ne caracterizeaza, pacientul reusind sa isi pastreze programul zilnic, datorita faptului ca ne respectam programarile. Avem aceeasi pacienti de multi ani, carora li se adauga zilnic altii noi. Am tratat si am urmarit dantura copiilor, care acum sunt adolescenti, pentru ca am stiut cum sa le castigam increderea si le-am oferit tratamente de calitate si lipsite de durere.